TUNCELİ / PERTEK - Pertek Öğretmen Zeynel Erol Anadolu Lisesi

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre gününde okulca, okul ve çevresindeki çöpleri toplayıp ayrıştırarak bu günün anlamına çevre temizliğine bizim de okulca katkımız olsun dedik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü ilçe programı okulumuz turufından hazırlandı.