TUNCELİ / PERTEK - Pertek Öğretmen Zeynel Erol Anadolu Lisesi

Pertek Öğretmen Zeynel Erol Anadolu Lisesi

Adres
İSTİKLAL MAH. ALİ EMRE FINDIK SK. PERTEK ÖĞRETMEN ZEYNEL EROL ANADOLU LISESI NO: 7 İÇ KAPI NO: 00 PERTEK / TUNCELİ
Vizyon
Pertek Öğretmen Zeynel Erol Anadolu Lisesini ; ilimiz okulları arasında ilk sıraya yerleşmiş, il dışından da öğrencilerin ilk tercih sıralarına yazdığı, sosyal, kültürel, sportif alanlarda gelişmiş, son eğitim teknolojilerinin kullanıldığı gözde eğitim merkezi yapmak..
Misyon
Öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak üst seviyede öğrenmelerini, bilgili, becerili, yaratıcı ve kendine öz güveni olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, bilim ve teknolojinin farkında , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
HENTBOL ERKEKLER BÖLGE BİRİNCİLİĞİ, VOLEYBOL KIZLAR VE ERKEKLER İL BİRİNLİĞİ, ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ
KÖMÜR
İNGİLİZCE-ALMANCA
OKULUMUZDA KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU MEVCUTTUR.
ELAZIĞ A 30 KM OLUP ULAŞIM FERİBOTLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
YERLEŞİM İLÇE MERKEZİNDE OLUP, 17 KASIM CADDESİ ÜZERİNDEDİR. PANSİYON BİNASI OKUL BİNASINDAN 200M AŞAĞIDADIR.
İL MERKEZİNE 50 KM DİR.
VOLEYBOL, FUTBOL, ATLETİZM, HENTBOL